5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve alaz geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da köstek olabilir. Bu sayede, yangının yaratması beklenen ekonomik etkilerini en aza indirir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil hesap çabucak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Başkaca yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine ket olabilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lüzumlu testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya doğruca ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapları hassaten yangın esnasında muhakkak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, andıran veya yaylı menteşe ile vacip kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir başka öge ise emniyet yerine ihtiyaç duyulan şineşeli contalardır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı Yangın Kapısı Fiyatları bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Panik pas sayesinde bâtınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolayca ve hariçya dosdoğru açılmalıdır.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yönının yalınlık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Report this wiki page